Showroom bezoek alleen op afspraak! 0623796262

BASKON groothandel in tegels

Als groothandel in tegels, koopt Baskon Tegels en Natuursteen tegels door de hele wereld in op grote schaal.  Baskon Tegels en Natuursteen levert uitsluitend vloertegels van kwaliteit.


In onze tegelshowroom van de groothandel hebben wij een ruime keuze in verschillende maten en soorten tegels, van klein tot hele grote formaten. Voor een goede prijs kwaliteit-verhouding bent u bij ons aan het goede adres. Bovendien krijgt u standaard tien jaar garantie op uw tegelvloer.


De tegels zijn snel leverbaar. Het voordeel van een groothandel is dat er veel op voorraad is. Strak of klassiek, natuursteen, keramisch hout…  het is allemaal aanwezig. In onze grote showroom kunt u de tijd nemen om de tegels te vergelijken. Wij adviseren u graag. We zijn een groothandel met persoonlijke aandacht. Service staat bij ons hoog in het vaandel.


De showroom is te vinden aan de Ketelmeerstraat 102 in Lelystad. De koffie of thee staat op maandag tot en met zaterdag  van 10.00 tot 17.00 uur voor u klaar.

 

Vloerverwarming

Als specialisten in vloerverwarming zijn wij ruim 20 jaar actief,wij leggen met eigen vloerverwarmings monteur vloerverwarming aan met kwalitiets vloerverwarming materialen,vloerverwarming aanleggen kan gebeuren bij bestaande woningen met freesmachine,vloerverwarming frezen gebeurt stofvrij,vloerverwarming frezen kunnen in de bestaande woningen vele voordelen aanbieden,zo hoeft er niet nog eens een nieuwe dekvloer overheen gestort worden.

Wanneer geen afdekvloer aanwezig is of men wil isolatie er onder,dan kunnen wij het als traditionel manier op matten leggen.